Γιατί εμάς;

Σας Ακούμε

standing75Ακούμε, Συζητάμε, Συμβουλεύουμε. Μαζί βρίσκουμε τις καλύτερες και συμφέρουσες λύσεις για το αυτοκίνητό σας. Θα σας έχουμε ενήμερους για οποιαδήποτε απόφαση επηρεάζει την διαδικασία επισκευής. Με αυτόν τον τρόπο έχετε απόλυτο έλεγχο και γνωρίζετε από πριν Τι και Πόσο Πληρώνετε.


Εμπειρία

creative8Αν κάτι μας χαρακτηρίζει ως επιχείρηση στο πέρασμα του χρόνου, είναι η συνεχή εξέλιξη και γνώση μας. Αυτό οδήγησε την εργασία του Ιωάννη Ροβάκη χρόνια τώρα και αυτό είναι που μας δίνει τη σιγουριά ότι κάθε σας ανάγκη θα καλυφθει με πλήρη επιτυχία. Αλήθεια.


Συνέπεια

navigation9Είτε η εργασία σας είναι μόνο συνεργείου είτε ηλεκτρολογικά είτε φανοποιία, θα έχετε την δυνατότητα να βρείτε όλες τις υπηρεσίες σε ένα μέρος. Όλες οι λύσεις κάτω από μία στέγη. Όλες οι εργασίες όπως συμφωνήσαμε στο προκαθορισμένο χρονικό διάστημα.


Πάθος

heart26Ό,τι κάνουμε, το κάνουμε με πάθος. Γι’ αυτό το κάνουμε καλά, το κάνουμε σωστά και το αποτέλεσμα σας εντυπωσιάζει! Θα μας βρείτε πολλές φορές να εργαζόμαστε σε προβλήματά σας περισσότερες ώρες από ότι πληρώνετε.


Χάρης Ροβάκης
Χάρης Ροβάκης υπεύθυνος συνεργείου
Ρωτήστε μας σήμερα για οτιδήποτε σας ενδιαφέρει. Θα χαρώ να σας εξυπηρετήσω. Καλέστε στο 210-9225361 ή ελάτε στο συνεργείο μας στην Καλλιθέα, Αριστοτέλους 41